CARRETERO CATATÒNIC

Carretero Catatònic

 Resposta a l’article del lider de Reagrupament i exmilitant d’ERC Joan Carretero, “Catalunya catatònica” publicat a l’Avui del dissabte 20-03-2010.

 Catalunya és un país valent, amb una societat civil forta amb tremp i amb energia que li permet afrontar el present i el futur amb optimisme com ho han demostrat el moviment de les consultes populars que va comença a Arenys de Munt el 13 de setembre i que no s’ha aturat sinó ans al contrari porta un in crescendo permanent que ens portarà tard o d’hora a un referèndum promogut des de el parlament de Catalunya mitjançant la llei de consultes populars, per més que ho digui en Carretero qui està en franca decadència no es Catalunya sinó ell mateix que desprès de deixar de ser conseller i d’intentar ser president d’ERC s’ha instal·lat en el negativisme catatònic, una alteració que consisteix en negar-se sense cap motiu aparent a moure’s o a ser mogut

Tota aquesta sèrie de depriments qualificacions que utilitza l’exconseller del govern d’en Maragall per descriure l’estat de Catalunya i de pas atacar als seus excompanys d’ERC a qui fan mal és al país i a l’independentisme.

És cert que cal una regeneració política, començant per polítics  com ell que han anat rebentant tots els partits, associacions o el que sigui que no hagi pogut manegar com ell ha volgut, que prediqui amb l’exemple, regeneració política tampoc és aprofitar-se de càrrecs electes d’altres formacions polítiques, (altrament dits trànsfugues) com per exemple l’Alcalde d’Arenys de Munt que cobra per fer d’alcalde, no per promoure un partit que ni tan sols és el seu, ha estat fitxat amb la promesa d’una cadira al parlament (ai! las poltrones) per poder aprofitar-se de les consultes populars.

Tampoc està bé aprofitar-se de ser una associació i no un partit per poder rebre donacions anònimes, o juguem tots amb les mateixes cartes o estripem la baralla.

 Déu meu salveu-me dels salvadors de la pàtria, que l’únic que pretenen es salvar-se ells mateixos..

Ramon Pujol

Anuncis

2 comentaris

  1. Els reagrupats i la seua anti-política acabaran desapareixent i no seran més que un annex en la casa convergent. A Catalunya acabaran havent-hi només dues opcions: o independentisme (ERC), o status quo (CiU).

    • Sap greu per el independentistes de bona fe que s’han apuntat a Reagrupament, però veurem el que triga en Carretero a fer-li a en Laporta el mateix que li va fer a ERC o a en Renyer.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s