LA MALVESTAT DE REAGRUPAMENT

LA MALVESTAT DE REAGRUPAMENT.
 
Tothom es benvingut a afegir-se al món de l’independentisme, però quant un grup polític es crea en base a L’odi i a la mentida anem malament, hi ha un forat ideològic entre ERC i CiU que si l’ocupen traurien segur com a mínim 3 diputats, però en lloc d’intentar ocupar aquest forat es col·loquen a l’extrem de l’extrem de l’arc polític actual per intentar treure diputats d’Esquerra, si per aconseguir això s’ha de trair als companys o vendre’s i arreplegar regidors i/o alcaldes no importa, l’objectiu no és la independència és destruir ERC.
Entenc que s’estigui en contra d’en Puigcercós o d’en Carod, però aquest odi cap els companys de camí cap la independència no l’entenc i mi enfronto de cara, peti qui peti i desmuntaré totes les seves mentides, tots els seus atacs, tota la seva malvolença envers els patriotes, militants d’Esquerra de qui s’han aprofitat i a qui han traït.
Valgui com exemple la ILP presentada al parlament per en Carles Móra, curiosament el senyor Móra no la signa, l’únic objectiu d’aquesta ILP es per dir que ERC no és prou independentista.
 Acusen a la mesa del parlament de no acceptar a tràmit una ILP que no la signa ni qui la redacta ni qui la presenta, perquè no és correcte segons la llei actual i cap càrrec electe la pot signar sense conseqüències, la fan signar a d’altres i ja tenim un motiu més d’un maquiavèlic atac.
Covards?, traïdors?,mentiders?, en tot cas demostra la maldat, el menyspreu i l’odi d’uns rebotats que tan sols miren per interessos propis i que obliden amistats, favors i antigues complicitats en el projecte de l’alliberament nacional de Catalunya.
Salut, independència i república.
 
Anuncis

26 comentaris

 1. Tot ERC es independentista menys els seus dirigents que avantposen el poltronerisme, si els militants ho canvien perfecte, els qui han cregut que no es podia fer, i calia deixar estar ideologies i centrar-nos només en la independència han anat a Rcat, no passa res.

  • Els càrrecs(poltrones) que dius ja hi eren,el teu desig que només les ocupin convergents o socialistes no l’entenc, com a independentista prefereixo que l’ocupin algú dels meus, per fer pressió i lleis que vagin cap a la meva manera de pensar.
   El que ha fet Rcat ha estat desprès de que els fessin fora de conseller i de perdre unes eleccions a secretari general d’ERC , molt democràtic, quant perdo me’n vaig i ha fotre tot el mal que pugui.
   Salut, independència i república.

 2. Primer de tot dir-te que soc reagrupat, anteriorment no vaig formar part ni de ERC ni de CIU ni de res de res, pel que aquestes batusses de bar em son alienes. En qualsevol cas, voldria dir-te que no es pot confondre els partits amb les persones, jo mai he combregat mai amb els convergents, pero se que hi ha molta gent sincera i que creu en el pais, de la mateixa manera, la cupula, tant de CIU com de ERC em son molt reprovables i es a ells a qui adreço les meves critiques de manera individual amb nom i cognom. En qualsevol cas, només m’adreço a tu per recordar-te que a Reagrupament també hi treballem persones de manera sincera i ferma com ho feu a esquerra o convergencia, amb objectius que podem compartir plegats. Millor posa noms i cognoms als objectes de la teva critica i aixi podràn respondre si volen. Salutacions i independencia.

  • No dubto que hi ha gent de bona fe a Reagrupament, però aquest grup ja neix de la mentida i la traïció per això el nom i cognom que demanes és Reagrupament en si mateix, si molt m’apures el seu fundador (partícip de la creació del tripartit) Joan Carretero és el màxim exponent de l’odi, la malvolença i la malvestat en la creació d’un partit suposadament independentista únicament fet per atacar i intentar destruir l’únic partit independentista del parlament de Catalunya.
   Si creus que això és massa dur mirat la web i/o els comentaris que feu els reagrupats.
   Salut, independència i república

   • Crec que si no estas d’acord amb el que diu la dirigencioa, només tens tres opcions, presentar contraproposta, callar o marxar. Com el Sr. Carretero no va guanyar ha optat per marxar, i aixó es del tot licit. Un altre cosa son les possibles sortides de to d’alguns, que, amb molta o poca raó critiquen raonada o visceralment ERC pel mal que ha fet a l’independentisme, i en aixó tots tenim opinió i totes son valides. Tu defenses l’independentiste des de l’esquerra de ERC, jo el defenso des de qualsevol perspectiva a Reagrupament, peró aixó no nega que ara, moment crític, tots volguem tirar endavant amb les nostres eines, el temps dirá qui ha de liderar i qui ha d’acompanyar. Tingues clar que molts ens hem sentit traits pels actuals dirigents d’ERC encara que no fossim militants (com de CIU ja fa molt de temps, sinó sempre) i aixó encara crema. salutacions,

 3. Jo sóc reagrupat, aixi que no em diguis que vull que hi hagi convergents i socialistes, que tots els parlamentaris que hi ha ara em fan pena , fàstic i odi

  • Si els d’ERC no som prou bons i els de CiU i el PSC tampoc qui ha d’ocupar els carrecs?, ah! és clar els de Reagrupament ficats ha dit perquè sou els salvadors de la pàtria i no cal que us voti ningú..
   Aquesta és la malvestat de Reagrupament, la pena el fàstic i l’odi per la resta del món, independentistes inclosos, companys de lluita inclosos.
   Gràcies Josep no podies explicar millor el que jo volia dir.
   Desitjo de tot cor que els Reis d’Orient et portin:
   Salut, independència i una mica de indulgència per els que no som de Reagrupament.

 4. Felicitats Ramon. Només enfrontant-nos a aquesta gent (amb arguments, és clar), aconseguirem ser lliures. Penso com tú, milito a ERC i la seva història, només la seva història, ja ens hauría de fer reflexionar per segons quins comentàris. No crec en els invents, crec en els partits seriosos, crec en objectius i crec que ERC ho està fent prou bé, pels que som. A més, tothom ens fot galetes, tothom és prou valent per criticar-nos, però nosaltres el cap dret…sense complexos.
  L’única lluita que es perd, és la que s’abandona…a seguir lluitant companys!!!

 5. Dedica’t a dir les teves parides al teu blog i deixa els altres en pau, sectari d’Esquerra. Heu destrossat el país i encara preteneu mossegar. A les eleccions Catalunya us posaran al lloc que us correspon. No m’estranya que odiïs Carretero i Reagrupament. Et posa en evidència com a bon montillista que ets. Apa, vés amb la teva moto de Calàbria a Nicaragua i de Nicaragua a Calàbria. Massa moto per a un caminet tan curt, noiet.

  • Als meus contundents arguments polítics la única resposta es l’insult.
   A més de la censura dels meus comentaris em voleu intimidar.
   Soc d’Arenys de Munt aneu malament.
   He posat el dit a la nafra
   Gràcies per donar-me la raó i demostrar-ho amb fets i paraules

 6. Ramon. Lamento el to i el “nivell” que estan agafant els comentaris al teu blog. He treballat amb tu en la preparació de la consulta d’Arenys de Munt i em mereixes tot el respecte.
  Pel que fa al reagrupament ja vaig dir a la Rut Carandell que corrria el perill de ser un rebotiment si només es nodria de gent cremada en altres formacions polítiques.
  Jo vaig sentir en Carretero a Mataró i va fer una crida a la unitat dels qui volen una estat propi (del color i tendència que siguin) i va parlar de la dissolució del reagrupament en el mateix moment que s’aconseguís (no tenen intenció de ser una força més i de competir amb ningú).

  • Gràcies Andreu, és evident que a reagrupament hi ha bona gent que treballa per Catalunya i l’independentisme sense fotres en ningú, però n’hi ha un bon grapat que es pensen els salvadors de la pàtria i no paren d’insultar i menysprear a tot aquell que no es reagrupat, ja en tinc prou, soc d’ERC i n’estic orgullós, anant a explicar la Consulta d’Arenys de Munt he pogut conèixer gent d’Esquerra de molts de pobles i creu-me son gent fantàstica que molts de cops anònimament han engegat la consulta al seu poble.
   Salut, independència i república.

 7. Ramon, has argumentat que ERC va votar en contra de la ILP perquè ni tan sols la firmaven els qui la presentaven. Puc entendre que a tu et sembli suficient, però a mi no. A partir d’aquí et voldria formular una pregunta: Per què ERC va votar en contra de la primera ILP presentada al Parlament, promoguda per CEL i 10mil.cat? Suposo que deus saber que per admetre-la a tràmit primer va haver de passar un control de la Mesa del Parlament. Doncs Ernest Benach hi va votar en contra, al·legant la seva inconstitucionalitat. Si hi hagués votat a favor s’hagués produït un empat i, atès a que ell tenia el vot de qualitat, la ILP hagués arribat al Parlament.

  • Jo no dic que ERC i votes en contra per això, el que dic és que això demostra la maldat, la malvestat, la malvolença de presentar-la sense pretensió de que prosperi tan sols per dir que bo i “guapo” soc jo i que lletjos i dolents son aquest d’ERC.
   Jo crec que a la Mesa del parlament va ser rebutjada per unanimitat, i crec que en Benach justament com a president no hi podia votar a favor sense incomplir el reglament, els advocats això diuen, de totes maneres la resposta és la llei de consultes que prepara Esquerra, aleshores ho podrem fer de debò, segurament amb una pregunta diferent però ho podrem fer.
   Salut, independència i república.

   • No sé si, com dius, per qüestions jurídiques en Benach podia o no votar a favor d’admetre a tràmit la ILP; però, com tots sabem, la independència de Catalunya tampoc és legal i, tot i així, hi lluitem a favor. No tinc res en contra d’ERC, doncs hi ha molta gent amb talent i voluntat per tirar endavant aquest projecte, però d’altra banda també crec que les altres esferes haurien de donar un cop sobre la taula, com ha fet Reagrupament, i deixar-se de pactar emb els socialistes, doncs d’aquesta manera l’únic que fan és cedir el govern a l’enemic.

   • Hi han coses que un càrrec electe no pot fer. Jo tampoc tinc res en contra de les persones que amb talent i voluntat lluiten per la independència de Catalunya des de Reagrupament, ara bé a dins aquest grup s’han ficat també una colla que es dedicant tan sols a insultar-nos a la gent d’ERC, n’hi ha algun exemple en els comentaris del meu bloc.
    De fet Reagrupament de moment no ha donat un cop a la taula ni ha fet res, i el millor model de no pactar amb el PSC no és en Carretero que a més de fundador de Reagrupament, també va ser fundador, creador i partícip del tripartit, el seu mèrit va ser marxar 5 minuts abans de que el fotesin fora.
    Salut, independència i república.

   • Encara resultarà q

 8. Amb donar un cop a la taula em refereixo a que des de Reagrupament es parla de la independència sense tabús, mentre que a ERC encara hi veig certs dubtes. Sobre aquests individus que només es dediquen a insultar, malhauradament n’hi ha a tot arreu, és la naturalesa humana; amb això no pretenc justificar les seves accions sinó simplement explicar que per desgràcia no s’hi pot fer gran cosa.

  • Creu-me dubtes no n’hi han, és més som els primers i de moment els únics en demanar i voler la independència des de el parlament, ara be això no vol que no és pugui veure el moviment independentista amb un altre punt de vista, si és amb respecte i educació podem debatre i discutir de tot, hem de ser companys i no te perquè d’haver-hi cap problema.
   Salut, independència i república

   • Evidenment tot s’ha de parlar des del respecte i l’educació, d’altra manera mai arribarem enlloc. Sobre els diferents punts de vista de l’independentisme, simplement crec que el que adopta ERC en moltes ocasions és massa “suau” sembla que els hi faci por dir que volen la independència de Catalunya, per això em referia a Reagrupament com a bon exemple. De totes maneres ja es veurà què passa tant en les eleccions com la pròxima legislatura on l’únic que vull és que Catalunya esdevingui independent, sigui gràcies a ERC, a RCat, etc.

   • Just a la fusta, el que em dol és això la manca de respecte i educació i a vegades també em fa ser a mi potser massa dur, el compartir govern amb el PSC fa que de vegades el dirigents d’ERC hagin de ser prudents (suaus), però la independència és el nostre projecte i tothom ho te clar (sobre tot la caverna mediàtica espanyola), Catalunya tan sols pot ser independent amb l’esforç i la voluntat de tots, ERC, RCat, CUP,CiU i tothom qui ho vulgui.
    Salut, independència i república

 9. Ramon, m’agradaria que em donessis la teva opinió sobre aquests textos, tots dos extrets del mateix article i que constitueixen per ells mateixos un excel·lent resum del que separa ERC de Reagrupament (i que, en desacord amb tu, no crec que sigui fruit de 5 minuts de rauxa):

  “La teoría que els portaveus d’ERC difonen es limita a repetir que som un partit d’esquerres (sense especificar en què es concreta aquesta afirmació), republicà (una identitat en desús atesa la preeminença de l’autoidentificació com a partit socialdemòcrata) i accidentalment independentista (mentre no arribem a tenir estat propi). Des d’aquesta perspectiva “l’esquerra nacional” comparteix valors amb les altres formacions que a casa nostra s’autoidentifiquen d’esquerres. Quins són aquests valors comuns si no assumeixen el poble català com a subjecte polític (pel PSC la nació és Espanya) i són continuadors de les concepcions autoritàries del socialisme (cas d’ICV) ?. Aquesta abstracció, incapaç de concretar-se en un projecte de transformació social, menysté el potencial del patriotisme com a energia transformadora capaç d’aglutinar els interessos de la població que es veu perjudicada per la dependència econòmica i política del nostre país. ”

  “Els arguments segons els quals ERC ha de ser un partit “seriós”, “madur”, és a dir un partit d’ordre, són pur tarradellisme. La direcció actual aposta per un model de partit de quadres professionalitzats que pacten entre ells les quotes de poder emmirallant-se, també en això, en el PSC. Teodor Herzl va deixar en evidència “la figura nefasta del polític professional” en el procés de creació de l’estat jueu, una afirmació que també hauria de valer pels independentistes catalans d’avui. ” (Jaume Renyer, article “Obrir la porta de l’esquerra de la llibertat”, AVUI, 25/04/2009)

  • Fina, m’ho poses difícil, jo no soc un intel·lectual, ni un ideòleg i m’apretes no amb els teus arguments sinó amb el raonament d’altres que son gent que en saben molt d’argumentar i d’escriure (sobre tot contra ERC).
   Bàsicament aquest textos demostren el que jo dic, la malvestat, la malvolença i la maldat de Reagrupament envers ERC.
   Qüestionen ERC sense dir res de Reagrupament, anem a pams.
   Som d’esquerres perquè estem a favor entre d’altres coses de l’ensenyament públic i laic, de preservar el medi ambient, del transport públic o de la igualtat entre dones i homes vinguin d’on vinguin, dir que això no s’especifica a més de mentida es fals.
   El republicà és segurament un record del passat, però jo particularment m’hi sento identificat i mentre no siguem independents m’agrada posar el dit a la nafra sobre el privilegis i l’enriquiment d’uns a càrrec del poble (de moment tant el català com l’espanyol).
   El fet de que fem pactes amb el PSC o IC no vol dir que tinguem el mateix projecte comú, és evident que el subjecte polític d’ERC és el poble català, dir el contrari és una gran mentida, com dir que ICV son els continuadors del concepte autoritari del socialisme, és pervers, manipulador i s’acosta a la dreta feixista perillosament. Tenim un projecte de transformació social el que passa és que amb 21 diputats no es pot desenvolupar i precisament és el potencial del patriotisme el que ens ha de ajudar realitzar el nostre projecte, que és com deia el nostre President Francesc Macià:
   Una Catalunya lliure, socialment justa, econòmicament pròspera i espiritualment gloriosa.
   Estic d’acord en que som i hem de ser un partit seriós i madur i que això sigui tarradellisme es una bajanada. No estic d’acord en que siguem un partit de quadres professionals, malgrat és evident que hi ha gent que cobra per fer la seva feina, com ho va fe al seu moment en Carretero o com ho fa en Carles Móra, alcalde d’Arenys de Munt que mentre cobra per fer d’alcalde de AM2000 (una EPM adscrita a IC) és presenta i fa fa mítings per Reagrupament.
   Salut, independència i república.

  • Sorprén que hi hagi tant “intelectualísme vers unes sigles històriques com
   ERC, que fins fa 2 anys un senyor que es diu Carretero, pretenía presidir.
   Si ja sabía tot això, perquè el volia presidir?, potser eren les sigles
   republicanes, potser eren les sigles d’esquerra, l’independentísme potser?.
   Cal pensar que en el primer tripartit, el fundador de Reagrupament, ja en
   va formar part, i no seré jo el que negui que va fer bona feina, tal com
   l’està fent ara el conceller Ausàs. Per tant, jo sense tanta demagògia
   “intelectual” diria que el senyor Carretero, “quan veu que no les pot haber,
   diu que són verdes”

   Salut, república i independència

   Lluís

 10. N’has fet un gra massa. Quina gent més paranoica!

  • Potser si que jo n’he fet un gra massa, però en tot cas és el meu sentiment personal com a independentista.
   En tot cas el fet de que jo sigui un paranoic no treu, que hi hagi gent de RNC que em persegueixi fins al meu bloc per dir-m’ho.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s