La ciència noètica aplicada a l’independentisme català.

La ciència noètica aplicada a l’independentisme català.
 
La Noètica és una nova branca de la ciència que estudia l’efecte de la ment humana en la matèria física.El científic japonès Masaru Emoto fa un experiment real en què hi ha un got d’aigua en procés de congelació i un grup de persones s’asseu al seu voltant concentrant-se en l’aigua mentre tenen pensaments bonics i purs. L’aigua es congela en una estructura cristal·lina bonica. Després, s’agafa el mateix got i el mateix tipus d’aigua i la mateixa gent es concentra en pensaments foscos i violents. Llavors l’aigua es congela en una estructura no tan atractiva. Segons aquesta ciència un atemptat com el del 11-S a les torres bessones, en ser vist per milions de persones i aquestes tenir totes al mateix temps un sentiment de dolor i tristesa faria que els esdeveniments aleatoris diferents de tot el món passessin a ser significativament menys aleatoris, així la fusió de milions de ments en un sol pensament posaria un cert ordre al caos. Aquest poder de la ment explicaria també algunes curacions “miraculoses” que ni els metges ni la ciència mes convencional  poden entendre o demostrar.
Aquestes teories surten en el darrer llibre d’en Dan Brown “El símbol perdut”, però també tenen punts en comú amb el llibre d’en Gaspar Hernández “El Silenci” i encara més inversemblant amb en Tisner (Avel·lí Artís Gener) i en Pere Calders, ells dos eren cunyats i de vegades per sorprendre a la gent feien el joc de seures un davant de l’altre amb els ulls tapats i concentrar-se,  mentre un pensava una figura senzilla, l’altre la endevinava i la dibuixava, el curiós del cas és que gairebé sempre l’encertaven, això a més del poder de la ment i de la seva intel·ligència demostrava la  increïble empatia i connexió que hi havia entre aquests dos grans escriptors catalans ja desapareguts i mai prou reconeguts.
I això que te a veure amb l’independentisme?,
El 13 de setembre a Arenys de Munt vàrem fer la primera consulta sobre la independència de Catalunya, es van trobar, comunicar milers de persones en directe i molts milers més en van estar pendents del que allà hi passava, de tota aquella empatia, bon rotllo que vam poder viure tots els presents aquell dia, d’aquella rierada de gent amunt i avall amb el pensament comú de voler la independència , l’alliberament nacional de Catalunya, tot això farcit de festa i germanor,va tenir com a resultat el començament de l’ efecte Arenys de Munt.
L’efecte Arenys de Munt ja s’ha estès per tot Catalunya i el dia 13 de desembre en tindrem la prova, a més l’efecte continuarà segurament els dies 28 de febrer i 25 d’abril i tard o d’hora, al desitjat referèndum que ens condueixi a la llibertat.
Però aquest efecte Arenys de Munt, neix de l’esperit d’Arenys de Munt i aquest és encara més important.
L’esperit d’Arenys de Munt surt com un resposta no a les bones vibracions sinó ans al contrari, és fruit d’una resistència irreductible a les amenaces feixistes,a les pressions dels partits polítics espanyolistes (PP, Ciutadans, PSOE, Falange), a les denuncies de l’advocat de l’estat Espanyol, a l’enviament per part d’un jutge de feixistes violents, als insults de la caverna mediàtica espanyola.
Veiem dons com la violenta resposta d’un estat espanyol prepotent i amenaçador a un grapat de ciutadans d’un petit poble de Catalunya, que tan sols volíem fer una pregunta sobre la independència de Catalunya, va encendre una espurna d’un foc viu que ningú ja pot aturar
El fet d’utilitzar tots el mitjans possibles  (polítics, judicials, mediàtics, violents) perquè no féssim la pregunta va fer créixer els organitzadors i va fer que tothom vulgues ajudar, recolzar-ho, fins assolir un èxit que no tan sols va arribar a Catalunya sinó arreu d’Europa i del món.
És la lluita de David contra Goliat, el que ens va unir, va fer sorgir més fort, més clar,amb més força el moviment independentista, no se el que durarà però avui la força d’aquell dia encara omple la riera,les fulles dels plàtans o l’anima de la gent, ser d’Arenys de Munt avui és diferent a fa uns mesos, te força i transmet un missatge que la gent rep i en respon d’una manera sorprenent.
Tots junts, com un sol home, hem de pensar que es possible, en fer-ho tots junts, tots alhora tan si la ciència noètica existeix com si no, ens portarà a l’èxit , a l’alliberament nacional, a la  independència.
Salut i república.
Ramon Pujol
 
Anuncis

Deixa un comentari

Encara no hi ha cap comentari.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s